Notícies

La pilota valenciana encara la seua tercera i quarta jornada al Trinquet de Pelai en la modalitat d’escola i corda

 • 

La lliga professional de pilota valenciana afronta la tercera i quarta jornada en la modalitat d’escala i corda el dijous 31 de gener a les 17:30horas i el dissabte 2 de febrer a les 18:00horas en el Trinquet de Pelai.

La partida disputada per l’elit de la pilota valenciana en el municipi de Benissa va deixar un magnífic espectacle entre l’equip format per Javi, Genovés II i Héctor; i el de Puchol II, Raúl i Bueno en una partida que es va convertir en un dels millors enfrontaments d’esta disciplina esportiva.

En esta ocasió, li toca el torn a la lliga dos professional en la modalitat d’escala i corda que promet oferir un bon espectacle de pilota valenciana en la Catedral de Pelai. Santi Silla, Bueno i Álvaro (Aj de València) s’enfrontaran a l’equip format per Pablo Sella, Monrabal II i Conillet (Ajuntament de Benidorm) .

Ambdós equips lluitaran per la victòria el dijous 31 de gener abrigats pel públic de la catedral. D’altra banda, el dissabte 2 de febrer tindrà lloc la quarta jornada de la lliga Bankia entre Puchol II, Raúl i Bueno (Ajuntament València) contra Pere Roc II, Santi i Monraval II (Ajuntament Benidorm) . Ambdós tornejos prometen un gran joc donada la trajectòria dels equips la classificatòria de la qual ha sigut bona.

La competició que organitza la Fundació de Pilota Valenciana té al capdavant de la classificació a l’equip d’Almussafes seguit de València i Murla. Finalment, en quart, quint i sext lloc es troben Benidorm, Pedreguer-Masyma.