Notícies

La Petxina es prepara per a acollir la huitena edició del Congrés Mediterrani de Ioga

 • 

El Congrés Mediterrani de Ioga torna aquest cap de setmana a les instal·lacions del Complex Esportiu Cultural Petxina per a celebrar la seua huitena edició que tindrà lloc del divendres 7 fins al diumenge.

L’esdeveniment comptarà amb l’assistència de practicants procedents de tota Espanya. Reconeguts mestres i professors nacionals i estrangers, de centres de prestigi, oferiran més de 20 másterclass i tallers. Així mateix, participaran diferents escoles i llinatges, com Hatha Ioga Clàssic, Kundalini, Ioga Integral, Ioga Tibetà, Vinyasa, Ashtanga, entre altres.

VIII Congrés Mediterrani de Ioga

Professors de primer nivell en l’àmbit local, nacional i internacional compartiran en tallers i masterclass les seues experiències i coneixements. Víctor M. Flores, Silvia Anaska Fischer, Siri Tapa, María Díez Querol (Sumati), Cosmin Iancu, Cristina de la Ossa, Santiago Fuentes, Andrea Nutini, Hugo Izarrualde (Jamyang Cho-la), José María Martínez Hernández (Bhanu Dasa), Cristina Núñez, Javier Fernández (Kavi), Jacqueline Lozano, María Tellechea, Felisa Sanches, Sudaka, Ana Ortega (Yogui Jagger), Bhavan Wolfgang Fischer, Dhamarkirti o Martín Verstelle faran les delícies dels assistents, convertint a Petxina en l’epicentre del ioga.

El Congrés acollirà conferències, concerts i espectacles d’entrada lliure per a tot el públic. Per a l’acte d’obertura, hi haurà un concert del Racó del Tibet, a càrrec de Pepe Lanau, el divendres 7 a les 19.00 hores, mentre que el dissabte 8, es durà a terme una actuació de Luis Paniagua, amb el recital de ‘Amor Veritat Bellesa Puresa ‘.

Al mateix temps, s’habilitarà un espai de gastronomia saludable amb entrada gratuïta, inscrita en el marc de la quarta edició de la Ruta de la Tapa Vegana, que es realitzarà aqueix mateix cap de setmana. També trobarem exposició de productes, material i promoció d’activitats i serveis com el turisme rural destinats a retirs de ioga.

El divendres 7 de febrer, a les 18:00h, començaran les acreditacions i, a partir de les 18:45h., tindrà lloc la inauguració en la sala d’actes.