Notes de premsa

La Multiaventura se suma als Jocs Esportius municipals

 • , , ,

L’àmplia oferta esportiva dels Jocs Esportius Municipals, que organitza la FDM València, per a milers de xiquets en la ciutat de València augmenta encara més en este curs 15/16 incorporant noves disciplines a l’aire lliure per als escolars. I és que en este curs se suma la Multiaventura al programa dels Jocs Esportius municipals (JJDDMM).

Una modalitat esportiva on el medi, on realitza l’acció l’esportista, és la naturalesa i l’aire lliure. Els participants desenrotllen, entre altres, diverses especialitats esportives en contacte amb la naturalesa com: l’escalada, orientació, carrera a peu i bici de muntanya. L’Associació per a la promoció d’esports de muntanya (PRODEMON) organitza, per primera vegada, per al curs 2015-16, en col·laboració amb la FDM, els JJDDMM de Multiaventura.

La Multiaventura se suma a los Juegos Deportivos Municipales

La Multiaventura se suma a los Juegos Deportivos Municipales

Les activitats oferides seran, per un comunicat, tallers esportius, que són activitats d’iniciació i contacte amb l’esport a l’aire lliure, en el que els tècnics esportius donaran a conéixer, als alumnes, les tècniques bàsiques de cada especialitat esportiva. L’activitat es podrà realitzar tant en horari escolar com en horari extraescolar i es desenrotllarà en els equipaments esportius a l’aire lliure, en els parcs i jardins de la ciutat.

I d’altra banda, el Raid Junior Multiaventura, que es tracta d’una activitat de competició que se celebrarà en un parc de la ciutat de València, al llarg del matí d’un dissabte una vegada finalitzada l’activitat de tallers esportius. Cada centre o entitat competirà en la seua categoria amb altres centres i / o entitats, en estos dos Raid junior de multiaventura, sent puntuables i acumulable la classificació del Raid de primavera per al Raid final d’estiu.

el Raid Junior Multiaventura, que se trata de una actividad de competición que se celebrará en un parque de la ciudad de Valencia

el Raid Junior Multiaventura, que se trata de una actividad de competición que se celebrará en un parque de la ciudad de Valencia

Les categories benjamí i aleví seran mixtes podent participar, en el mateix equip, xiquets d’ambdós sexes. Les categories infantil, cadet i juvenil es diferencien, per gènere, en masculines i femenines.

El termini d’inscripció, perquè els centres / entitats puguen participar en els JJDDMM de Multiaventura, s’obrirà el 23 d’octubre i finalitzarà el 16 de novembre.

La inscripció es realitzarà a través de la Plataforma Intranet dels JJDDMM de la Fundació Esportiva Municipal.

http://juegos.deportevalencia.com/