Notícies

La Mitja Marató de València supera els seus rècords

 • ,

Este diumenge 22 d’octubre s’ha dut a terme la 27a edició de la Mitja Marató València. Una edició que ha batut rècords d’inscrits amb 14.303 corredors, dels quals han arribat a meta 12.281. Joyciline Jepkosgei ha batut el rècord mundial femení, amb un temps de 01:04:51, i Trihas Gebre, el rècord nacional femení, amb 01:09:57.

Organitzada per la SD Correcaminos, amb la col·laboració de l’Ajuntament de València, la Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP és l’única carrera d’Espanya que compta amb el distintiu “etiqueta or” de la IAAF, a més de ser la més ràpida, com ha quedat demostrat de nou amb 4 atletes per davall de l’hora, entre ells el guanyador masculí Abraham Cheroben, amb 59:11.

Però, a pesar de reunir els millors atletes i aconseguir les millors marques, els autèntics protagonistes de la jornada són els atletes populars —en esta edició vinguts de més de 80 països— que, de manera massiva, han recorregut els 21.097,5 metres de cap a cap de la zona del marítim i centre de la ciutat.

La Mitja Marató de València supera els seus rècords

La Mitja Marató de València supera els seus rècords

Una ciutat que s’ha bolcat una vegada més amb l’esdeveniment al llarg d’un recorregut amb 37 punts d’animació i que ha comptat amb la calor i el color de les nombroses persones que encoratjaven l’esforç dels corredors.