Notes de premsa

La Marató València Trinidad Alfonso EDP acull la primera MiniOlimpiada del curs 2016/17

 • , , ,

La primera MiniOlimpiada del curs 2016/17, organitzada per la Fundació Esportiva Municipal en col·laboració amb les federacions esportives, se celebrarà dissabte que ve 19 de novembre en la Ciutat de les Arts i les Ciències, dins del programa d’activitats que complementen la disputa de la Marató València Trinidad Alfonso, amb el que compartix escenari.

Estes jornades de caràcter lúdic dirigides a escolars de primer cicle de Primària estan dissenyades com un complement a l’activitat d’Educació Física i constituïxen una introducció a l’activitat esportiva i al desenrotllament de les capacitats motrius.

La Ciutat de les Arts i les Ciències acollirà esta jornada de Multideporte, organitzada en 6-8 estacions esportives en què els equips, mixtos, realitzen jocs adaptats a les seues condicions físiques. Estes estacions possibiliten que els alumnes treballen aspectes de coordinació dinàmica general i especial, desplaçaments, maneig d’elements mòbils o ocupació racional d’espais, amb un doble objectiu esportiu i formatiu.

Primera jornada de Miniolimpiada de la temporada 2016-2017

Juegos de las jornadas de Multideporte

La FDM organitza altres cinc MiniOlimpiadas durant el curs, previstes per al 10 de desembre, el 4 de febrer, el 4 de març, el 22 d’abril i el 3 de juny dirigides a escolars de la ciutat de València que poden inscriure’s en http://www.fdmvalencia.es/deporte-escolar/juegos