Notícies

La Lliga SUMA de rem torna a València en la cinquena regata de la temporada

 • 

La Lliga SUMA que organitza la Federació de Rem de la Comunitat Valenciana torna amb una nova jornada diumenge que ve 2 de febrer en La Marina de València.

La regata, que està organitzada pel Club de Rem Ciudad de València, començarà a les 9:00h. del matí i acollirà a més de 60 embarcacions que remaran en la modalitat del Llaut Mediterrani. Aquesta modalitat es caracteritza per estar tripulades per 8 remers i un timoner sobre una distància de 1.400 metres en tandes de 4 embarcacions.

Aquesta regata forma part de la Lliga SUMA de Banc Fix del Mediterrani, la lliga autonòmica del rem de la Comunitat Valenciana, integrada per 12 regates que se celebren per tot el litoral de les províncies d’Alacant i València.

 

Regata Lliga SUMA Banc Fix Club de Rem Ciutat de València

En total, la Lliga SUMA i Campionats Autonòmics Banc Mòbil SUMA aconsegueixen esportistes, tècnics, entitats i afeccionats de 41 municipis de la província d’Alacant i a 18 municipis de la província de València, en els quals competeixen un total de 17 clubs afiliats a la Federació de Rem de la Comunitat Valenciana, amb 60 equips i 817 esportistes de les categories cadet, juvenil, absolut i veterà.

La Federació de Rem de la Comunitat Valenciana té com a principal fi la promoció, organització i control de les modalitats esportives del rem dins de la Comunitat Valenciana. Per a això, és l’encarregada d’organitzar les activitats esportives oficials, donar formació contínua a remers i entrenadors i crear una selecció valenciana, entre altres coses.