Notes de premsa

La Gala del XIV Circuit Divina Pastora reconeix als guanyadors i presenta les novetats i calendari del 2019

 • , ,

El Circuit de Divina Pastora Segurs de Carreres Populars de València ha celebrat la seua gala número XIV en el saló d’actes del Complex Esportiu Cultural Petxina en la qual s’ha fet lliurament dels premis als guanyadors d’enguany i s’han presentat les novetats per al pròxim Circuit del 2019.

Les deu proves que uneix el Circuit han comptat amb un total de 43.600 participants amb una mitjana de quasi 5.000 persones per carrera amb atletes procedents de 42 nacionalitats diferents. A més, el 30,8% de les integrants han sigut dones, la qual cosa consolida un increment de la participació femenina en aquestes proves.

Al voltant de 300 persones han sigut testimonis d’una emotiva i acollidora gala en la qual Zacaria El Maataoui i María José Cano López-Fraile han sigut els guanyadors absoluts en les categories masculina i femenina, respectivament. A més, s’ha fet lliurament a l’Associació Fontilles, la causa solidària d’enguany, d’un xec per valor de més de 6.900 euros, procedents de les donacions dels corredors.

Quant a les principals novetats de cara al pròxim Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València de l’any 2019 es troba la 1ª Volta a Peu València Club de Futbol que tindrà lloc el dissabte 1 de juny a la vesprada i que finalitzarà dins de l’estadi de Mestalla.

D’altra banda, una altra de les novetats anunciades és que el nou soci solidari serà Parkinson València, que intenta i procura millorar la qualitat de vida de les persones amb pàrkinson i als seus familiars. L’edició número 15 del Circuit incorporarà la I Volta a Peu per la Inclusió, que passarà per l’horta de Campanar i serà organitzada conjuntament per la Fundació Esportiva Municipal, com totes les proves, i la regidoria de Serveis Socials.

També s’ha anunciat que aquells corredors que completen, com a mínim, nou carreres gaudiran d’un descompte per a la marató i la mitja marató.