Notícies

La Fundació Deportiva Municipal presenta la seua campanya “Tot un estiu d’esport”

 • , ,

La regidora d’esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau, ha presentat la campanya “Tot un estiu d’esport” on la Fundació Esportiva Municipal de València arreplega l’oferta esportives de la ciutat per a l’època estival.

Són cinc els eixos de la campanya, obertura de les instal·lacions esportives i piscines públiques, activitats esportives en les platges, esdeveniments i les escoles municipals i campus esportius.

D’esta manera durant l’època estival un total de 24 instal·lacions esportives romandran obertes així com les 7 piscines municipals que mantindran obertes les seues portes fins que comence el nou curs escolar. Destacant com a novetat la reobertura de la piscina del Poliesportiu Nazaret. El programa de les piscines municipals inclou fins a 2.000 places per a activitats aquàtiques.

Però si quelcom caracteritza l’estiu és la platja que representa una magnífica oportunitat per a l’esport. Per això es disposa de les instal·lacions esportives municipals de vòlei platja, activitats nàutiques, futbol platja així com un complet programa d’activitats dirigides per a poder disfrutar d’esports com la vela lleugera, vòlei, futvoley, caiac, handbol platja, rugbi platja, ioga o taichi entre altres propostes.

Però les platges de la ciutat no sols representen l’entorn per a albergar instal·lacions esportives a l’estiu sinó que també són el marc que acull fins a 17 dels 48 esdeveniments esportius que es desenrotllaran en la ciutat en el període estival 120 esdeveniments esportius, que van congregar fins a 72.000 espectadors i 6.000 participants l’any passat.

També és important ressaltar la instal·lació de 4 canals d’abalisament al llarg de la costa del terme municipal de València per a la pràctica de diferents esports nàutics:

– Activitats nàutiques en la zona maritimoterrestre de la platja en la platja Perellonet (situada immediatament al sud de la Gola del Perellonet): CATAMARÀ, PLANXA DE VELA, PATÍ A VELA, PADDLE SURF, ETC.
De l’1 de juliol al 15 de setembre del 2017.
– Activitats nàutiques en la zona maritimoterrestre de la platja en la platja de la Malva-rosa (situada davant del pavelló Malva-rosa): PADDLE SURF i PLANXA DE VELA.
Del 15 de juny al 15 de setembre del 2017.
– Activitats nàutiques en la zona maritimoterrestre de la platja del Cabanyal (situada davant de l’espigó de la Marina Reial): PADDLE SURF I PLANXA DE VELA.
Del 3 de juny al 15 de setembre del 2017.
– Activitat de Kite Surf en la platja del Perellonet (en la part sud de la platja): KITE SURF.
Del 15 de juny al 15 de setembre del 2017.

Finalment el programa de les Escoles Esportives d’Estiu ampliarà la seua oferta esta edició fins a les 5.000 places per a xiquets fins a 16 anys de què 560 seran becades per a menors en risc d’exclusió social. Este programa es desenrotlla en 12 campus en col·laboració amb les federacions i entitats esportives de la ciutat i té com a objectiu combinar l’esport i la diversió amb l’educació. Esta edició es desenrotllarà per primera vegada una escola d’estiu en el Poliesportiu Cabanyal-Canyamelar en col·laboració amb les federacions de Handbol i Esgrima de la Comunitat Valenciana.

I l’oferta esportiva de la ciutat a l’estiu encara és major, amb una àmplia oferta de Campus esportius o els tallers i activitats que s’exercixen entorn a l’Escull Malva-rosa

Una àmplia oferta esportiva per a disfrutar de “tot un estiu d’esport”. Consulta ací tot el programa: