Notes de premsa

La final de la Copa del Rei de Rugbi acostarà aquest esport als més xicotets

 • , ,

El rugbi convertirà a València el cap de setmana vinent del 28 i 29 d’abril en el centre neuràlgic de l’esport de la pilota oval. La celebració de la final de Copa del Rei en l’estadi Ciutat de València del Llevant UD el diumenge 29 a les 12:30 hores és la punta de l’iceberg de més de 48 hores d’activitat, esport, diversió i formació. Un esdeveniment perquè les famílies gaudisquen d’un cap de setmana per a conèixer i compartir la passió d’un esport que destaca pel foment de valors fonamentals en la vida diària.

L’organització de l’esdeveniment, que compta amb l’impuls de la Fundació Trinidad Alfonso, convertirà la ciutat en general i els voltants de l’estadi del Llevant UD en particular en una zona lúdica on el rugbi serà protagonista. On des dels més xicotets fins als més majors podran gaudir d’un esport tan atractiu com a voltes desconegut.

Les activitats començaran el dimarts 24 d’abril a les 17:00 amb una jornada popular de rugbi oberta a tot tipus de públic en la Plaça de l’Ajuntament, on estarà instal·lat un minicamp per a disputar partits.

A més, des del divendres a la vesprada fins al diumenge estarà oberta una zona lúdic-educativa al voltant del rugbi i els seus valors. S’instal·larà l’únic circuit inflable de rugbi d’Espanya, un mini camp de rugbi de la Federació Valenciana i s’uniran a tota aqueixa activitat tallers i activitats relacionats amb el rugbi amb l’objectiu de que qui s’acoste senta la passió per l’esport. A més, hi haurà una zona comercial i una zona gastronòmica amb vuit ‘food-trucks’ de menjar internacional.

En el purament esportiu es viurà el millor partit que ara mateix pot brindar el rugbi espanyol amb l’enfrontament entre el SilverStorm El Salvador i el VRAC Quesos Entrepinares. Els potents equips de Valladolid que lluiten cada temporada pel ceptre del rugbi nacional. Dos equips i dues aficions que gaudiran  també d’un cap de setmana històric en la ciutat ja que és la primera vegada que es disputa a València aquesta final.

Per a més informació: www.finalcopavalencia.com