Notes de premsa

La FDM presenta el programa ‘Tria eixos cinc’ per a previndre la violència en l’esport

 • , , ,

Dijous que ve, 30 de novembre, tindrà lloc en el Complex Esportiu Cultural Petxina la presentació del programa Tria eixos cinc, creat amb l’objectiu de previndre comportaments violents en les trobades esportives i fomentar l’esport de qualitat.

L’acte se celebrarà en la sala d’actes del centre municipal de la Petxina entre les 18:00 i les 21:00 h, i comptarà amb la presència de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau, el coordinador general de la Divisió de Psicologia de l’Esport del Col·legi Oficial de Psicologia d’Espanya, Enrique Cantón, i el president de l’APECVA, David Peris.

‘Tria eixos cinc’ és una campanya, elaborada per la Fundació Esportiva Municipal de València en col·laboració amb l’Associació de Psicologia de l´Esport de la Comunitat Valenciana (APECVA), per a fer front a la necessitat detectada d’oferir a les entitats esportives de la ciutat ferramentes útils per a evitar la violència i promoure el bon comportament en les trobades esportives.

Al llarg de la presentació també intervindrà la psicòloga i coach esportiva, Toñi Martos, la qual parlarà sobre Estratègies pràctiques per a desenrotllar valors en l’esport i en la vida. Martos ha treballat com a psicòloga en les últimes quatre edicions dels Jocs Olímpics i Paralímpics i entre els seus pacients es poden comptar esportistes d’elit de la talla de Ruth Beitia, atleta espanyola que fa escassament un mes anunciava la seua retirada de l’esport.

L’acte està dirigit als responsables d’entitats i centres esportius de la ciutat de València. Després de la presentació del programa hi haurà un torn de preguntes i debat per a resoldre els dubtes dels assistents.

Més informació sobre el programa en http://www.eligeesoscinco.com/