Notes de premsa

La FDM obri inscripcions de les Escoles Esportives d’Estiu amb 5.580 places per als més petits

 • , ,

Les xiquetes i xiquets amb edats compreses entre els 5 i els 16 anys podran gaudir a partir del mes de juny de les tradicionals escoles d’estiu que es realitzen a les instal·lacions esportives municipals de València organitzades per diferents federacions i entitats esportives amb la coordinació i supervisió de la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València.

Es tracta d’un total de 5.580 places ofertades en esports tan diversos com bàsquet, bàdminton, hoquei, karate, vòlei, vòlei platja, handbol, futbol, waterpolo o triatló, que s’aproparan als més petits en poliesportius com el de Benimaclet, Benicalap, Cabanyal-Canyamelar, Natzaret i Font de Sant Lluís, entre altres.
Cada escola esportiva està dirigida a joves de diferents edats i es desenvoluparan en campus i torns diferents. La seua finalitat és la de fomentar els hàbits esportius i de vida saludables, amb components lúdics i facilitar la conciliació de la vida familiar. S’oferten places des de 20 euros, i existeixen descomptes per a germans i, a més, la Fundació Esportiva Municipal bonifica el 10% de les places a menors en risc d’exclusió social, tasca que realitza en coordinació amb la Regidoria de Benestar Social.

L’Escola Esportiva de Bàsquet tindrà lloc en set torns des del 24 de juny fins al 2 d’agost, i del 2 al 6 de setembre en horari de 08.00 hores a 16.30 hores, amb servici de menjador per a xiquets i xiquetes de 6 a 16 anys al Pavelló de Benimaclet i Benicalap.

 

Al Complex Esportiu Cultural Petxina es realitzaran diverses activitats multi esportives per a xiquets i xiquetes de 6 a 14 anys en horari de 09.00 a 14.00 hores, i de 09.00 a 17.00 hores de dilluns a divendres. Les dates seran del 24 de juny al 2 d’agost i del 2 al 6 de setembre.  

L’Escola Esportiva de Karate es durà a terme al Pavelló Benicalap, al Poliesportiu Cabanyal – Canyamelar i al Pavelló Font de Sant Lluís, en un primer període de l’1 al 30 de juliol i en un segon període de l’1 al 30 de setembre. Durant els dimarts i els dijous en horari de vesprada podran inscriure’s xiquets i xiquetes de 8 a 16 anys. Al mateix Poliesportiu Cabanyal – Canyamelar es realitzarà l’Escola Esportiva d’Handbol del 24 de juny al 19 de juliol. 

L’Escola Esportiva de Vòlei i l’Escola Esportiva de Triatló tenen una durada de cinc dies, de l’1 al 5 de juliol al Complex Educatiu de Xest i a l’alberg d’Alarcó respectivament. El primer està dirigit a xiquets i xiquetes de 10 a 16 anys i el segon per a xiquets de 7 a 14 anys, ambdós en règim de pensió completa. Tanmateix, el vòlei platja es durà a terme en torns de 15 dies del 3 de juny al 26 de juliol per a xiquets i xiquetes de 8 a 16 anys d’edat.  

El Poliesportiu de Natzaret acollirà les Escoles Esportives de Futbol femení i waterpolo en horaris de matís. El primer d’ells serà del 24 de juny al 19 de juliol per a xiquetes de 6 a 17 anys; el waterpolo del 21 de juny al 19 de juliol per a xiquets i xiquetes de 5 a 15 anys; i el futbol sala del 24 al 28 de juny per a xiquets i xiquetes de 8 a 16 anys.

Del 24 de juny al 30 d’agost i del 2 al 6 de setembre es desenvoluparà al Poliesportiu Verge del Carme Beteró el campus d’hoquei per a xiquets i xiquetes des de 5 a 15 anys.

Per últim, l’Escola de Bàdminton estarà en funcionament del 24 de juny al 26 de juliol al CEIP Ramiro Jover. 

Coincidint amb el període de vacances dels escolars, s’organitzen aquests campus perquè mitjançant el joc, els xiquets i xiquetes treballen el vessant social i lúdic de l’esport.