Notícies

La “Champions” del Beisbol en el Túria

 • ,

La instal·lació municipal del Camp de Beisbol Municipal de València, en el Tram VI del Riu Turia, serà l’emplaçament on del dimarts 13 de juny i fins al dissabte 17 de juny tindrà lloc la Federations Cup 2017, el Campionat d’Europa de Clubs organitzat per la CEB – Confederació Europea de Beisbol.

El campió espanyol, el club valencià Astros de beisbol, que recentment es va proclamar també campió de la Copa del Rei de Beisbol disputada a València, s’enfrontarà als campions de lliga d’Àustria, Bèlgica, Bulgària, Suècia i el Campió de Copa de Bèlgica.

La “Champions” del Béisbol en el Turia

La “Champions” del Béisbol en el Turia

La primera fase serà una lligueta de tots contra tots disputant-se els partits a les 10h, 14h i 18h. Los Astros de València sempre disputaran els seus encontres a les 18:00 h. La gran final, en la que s’enfrontaran els dos primers classificats de la primera fase, serà el diumenge a les 11:00h.

El Club Astros de València, que acull el torneig, en col·laboració amb la Fundació Esportiva Municipal de València, és un dels candidats al títol, que seria el colofó a una gran temporada, després d’haver-se proclamat campió de lliga i copa. Los Astros tenen una plantilla molt completa amb cinc llançadors amb experiència en el beisbol professional dels EUA: Rómulo Sánchez, Yulman Ribeiro, Iván Granados, Richard Castillo i Lowuin Sacramento.