Notícies

La 8K i Milla Solidària de Natzaret. Molt més que esport en el barri

 • 

El barri de Natzaret ha celebrat la seua Iª setmana Esportiu-Cultural del 25 de juny a l’1 de juliol. Una setmana per a potenciar la participació de l’esport en el barri. Durant tota la setmana les diferents entitats esportives, col·legis i associacions de veïns han organitzat activitats com a waterpolo, natació, bàsquet, gimnàstica, ioga ocular, taichí, futbol o pilates en el poliesportiu municipal de Natzaret de manera gratuïta.


Aquesta setmana és una de les propostes de la Comissió Esportiva del barri de Natzaret del curs passat, promogut per la Fundació Esportiva Municipal, per a potenciar la participació de l’esport en el barri.

La setmana conclouria amb la “8K i Milla Solidària València Natzaret NSD+”, el dissabte 30 de juny a les 20.00h. Prova de caràcter no competitiu organitzada pel Projecte NSD + Natzaret, obra social del Col·legi Diocesà Ntra. Sra. dels Desemparats i la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal de València. D’aquesta manera els participants van recórrer els carrers d’un barri que va disposar de punts d’animació i un magnífic ambient durant tot el recorregut, i que a la seua finalització acompanyaria als corredors amb espectacles musicals i la “ruta de la tapa”.

La carrera, els fons de la qual es destinaran a desdejunis i programes socials del Projecte NSD+ de Natzaret centrats en els menors més vulnerables, posava el punt final a una setmana d’activitats en un barri que convida a tots a redescobrir-ho.