Notes de premsa

La 41ª Volta a Peu de Sant Marcel·lí i Sant Isidre estrena la modalitat de la marxa a peu

 • , ,

 

Després de la parada de l’estiu, l’esport popular reprén la seua activitat en el Circuit Divina Pastora Assegurances de Carreres Populars de València, que arranca amb la 41ª Volta a Peu de Sant Marcel·lí i Sant Isidre. Tindrà lloc el pròxim 24 de setembre i inclou, com a principal novetat, la possibilitat de poder formar part d’este esdeveniment esportiu realitzant la marxa a peu i marxa nòrdica.

“Des de la Regidoria d’Esports treballem per a facilitar l’accés a l’esport a tot el món. Amb esta mesura volem ampliar les opcions de participació en els nostres esdeveniments esportius a través d’una activitat tan saludable com és la de caminar”, ha declarat la regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau.

D’esta manera, els participants que es decanten per la nova modalitat poden gaudir del recorregut d’una manera més pausada i amb una exigència física menor. La nova pràctica no és competitiva i, per tant, no compta amb categories. També es podrà participar utilitzant els bastons que s’empren en la modalitat de marxa nòrdica.

41a Volta a Peu als barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre

Les inscripcions ja estan obertes i permeten l’accés a la carrera a persones de totes les edats, amb l’única excepció que aquells integrants menors de 14 anys que vulguen participar han d’anar acompanyats obligatòriament d’un adult. L’organització ha establit un temps màxim per a realitzar la prova, fixant com a límit 12 minuts per quilòmetre per a finalitzar el recorregut establit des que es dóna el tret d’eixida.

Les inscripcions a la marxa a peu poden fer-se fins al dia 21 de setembre a les 20.00 hores, entrant en la pàgina web oficial del circuit www.deportevalencia.com/carreras. Així mateix, també és possible apuntar-se de manera presencial, personant-se en la zona d’eixida entre les 7.30 i les 8.55 hores del mateix dia de la carrera.

En ambdós casos el cost de la inscripció és d’un euro, el qual va íntegrament destinat a l’Associació Valenciana de Trasplantats de Cor (AVATCOR), entitat solidària de l’esdeveniment.