Notícies

La 10K Castellar – l’Oliveral celebra la seua V edició aquest diumenge

 • ,

La V edició de la 10K Castellar-l’Oliveral, carrera popular que se celebrarà aquest diumenge 9 de setembre en la pedania de Castellar – l’Oliveral a partir de les 09:00h i amb l’organització del C.A. Runners de l’Horta Castellar – l’Oliveral i compta amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal de l`Ajuntament de València.

En la carrera, que constarà d’un recorregut de 10.000 metres, participaran més de 1.300 corredors que ja s’han inscrit. A les 9:00h tindrà lloc l’eixida de la prova absoluta que finalitzarà al voltant de les 10:30h i es procedirà al lliurament de trofeus. Podran prendre part en la prova totes aquelles persones majors de 18 anys que ho desitgen, o majors de 14 anys amb autorització.

La Regidora d’Esports, Maite Girau, assistirà a aquesta carrera la qual s’integra dins de el “Circuit Solidari El Corte Inglés Parc Natural de l’Albufera”.

Com és habitual, a les 11:00h tindran lloc les carreres infantils, en les quals participaran xiquets i xiquetes de totes les edats, amb l’objectiu que els més xicotets també puguen gaudir d’aquest esdeveniment esportiu i de l’atletisme popular.