Notícies

Jornada sobre salut a través d’Activitat Física i esport

 • 

El divendres 1 de febrer, a partir de les 9:30 hores, tindrà lloc en la Universitat Politècnica de València una jornada gratuïta sobre la salut en l’activitat física i l’esport dirigida a persones vinculades a l’ensenyança i el món esportiu.

La promoció de la salut a través de l’activitat física i l’esport és un dels reptes de les societats urbanes. L’objectiu d’esta jornada és reflexionar sobre el paper i el repte que tenen en l’actualitat els ajuntaments junt amb la resta d’entitats i organitzacions esportives en el foment de l’esport i l’activitat física.

El programa, que donarà començament a partir de les 9:30 hores, comptarà amb una taula redona de 10:00 a 11:30 hores dirigida per Vicente Miñana, José Luís Herreros i Cristina Blasco. Durant el matí, Ana Barceló, Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, farà una conferència sobre salut i esport. Abans de la clausura a les 13:45 hores, es realitzarà una altra taula redona amb la presència de Juanma Murua, Juan Andrés Hernando i Santos Mondejar.

Alcaldes i regidors d’esport, gestors i tècnics esportius municipals, professors i mestres d’educació física, federacions, clubs esportius, entrenadors i alumnes de la Universitat Politècnica seran el públic d’esta jornada organitzada per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) ,  el Col·legi Oficial de Llicenciats en Educació Física i en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de la Comunitat Valenciana (COLEF CV) i l’Associació de Gestors Esportius Professionals de la Comunitat Valenciana (GEPACV) i que compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports.

DIPTICO-JORNADA-PROMOCIÓN-DE-LA-SALUD-1-2-19.-ok- (2)