Notícies

Ja tens disponible el número 20 de VEM. L’esport municipal a només un clic

 • ,

És inherent a la condició humana fer balanç a l’acabament d’un determinat període de temps. Encara que l’esport es divideix generalment en temporades, l’any natural és un excel·lent moment per a detindre’s, fer la vista arrere, analitzar el camí recorregut i mirar de nou cap avant fixant noves metes. Eixe és l’esperit de l’esport. La contínua renovació d’objectius, la superació d’un mateix.

Als que treballem per i per a l’esport en la revista VEM i en la FDM ens congratula, per la satisfacció que dóna el treball ben fet i haver complit una meta ambiciosa, mostrar amb satisfacció la portada d’este número. Dos esportistes, del més alt nivell, criats a València i que defenen els colors de dos dels clubs més importants de la ciutat (amb permís dels nostres amics del València Basket).

Com a bons esportistes, i una vegada aconseguida la meta marcada, no ens anem a quedar ací. Per això vos invitem a fer una ullada als nostres reportatges sobre la Marató, l’Open BBVA de Tenis Femení, el Gran Premi de Motociclisme de Xest o la Marxa contra la Violència de Gènere. I, al temps, ens desafiem públicament a continuar millorant i oferint número rere número més i millor visibilitat al nostre esport, que és i serà sempre la nostra principal missió.

Perquè ens encanta parlar d’hoquei, escriure dels nostres voluntaris, contar-vos com els nostres xiquets disfruten amb l’esport o ensenyar-vos com de dur és pujar un port de muntanya per als nostres ciclistes amateurs.

2017 ha sigut un any apassionant. I per al final reservava una de les més importants notícies per a esta casa. La Fundació Esportiva Municipal està d’estrena. Estrenem nou logo, nova identitat corporativa, app per a dispositius mòbils i vídeo corporatiu. Tot una llavada de cara per a posar-nos guapos, moderns, pròxims, accessibles. Perquè volem que la FDM estiga a l’abast de tots i totes. Perquè el nostre esport, volem que siga per a tots els valencians.

I acabem este últim número de VEM de l’any amb els nostres millors desitjos per al 2018, en l’esportiu, en el personal i en el professional. Compartint amb els nostres protagonistes de portada, Carlos i Andrea, eixe brindis que confiem ens porte un any ple de salut i esport.