Notícies

Ja tens disponible el número 19 de VEM. L’esport municipal a només un clic

 • 

Una de les coses més boniques de l’esport és la gran quantitat de bons valors que porta inherents en el seu ADN. En la nostra portada d’este número, Vicenta i Ruperto personifiquen molts d’estos valors que fan que tot l’esport de la nostra ciutat es rendisca als seus peus. Mantindre’s actius a la seua edat, practicant la natació, i participant any rere any en la Travessia a Nade és tota una gesta heroica que mereixia el nostre reconeixement. I res millor que retre’ls tribut amb una portada i una sessió de fotos d’autèntic luxe, reservada per als més grans.

Precisament la Travessia a Nade és un dels plats estrela de la grandíssima oferta esportiva que la Fundació Esportiva Municipal (FDM) i la Regidoria d’Esports ofereixen este estiu a la ciutat de València. Arreplegada i ordenada en ‘Tot un estiu d’esport’, no vos perdeu el reportatge on descobrireu que, amb l’arribada de les altes temperatures, les possibilitats de refrescar-se i practicar esport es multipliquen.

Una altra bona notícia que ha arribat en les últimes setmanes a la FDM és que, per primera vegada, estem liderant un projecte de finançament europeu, en el qual col·laborem amb altres institucions, per a investigar i millorar l’herba artificial de les instal·lacions esportives. Sens dubte, un reconeixement al treball dels nostres tècnics i dirigents.

I no vos perdeu dos reportatges singulars. Dos esports que s’obrin pas al nostre país i en els quals la nostra ciutat, gràcies a les nostres infraestructures i el bon fer dels nostres clubs i federacions, s’ha posicionat. Parlem del beisbol i el rugbi, dos esports a l’alça que estan de moda a València. Possiblement es miren en l’espill de l’esgrima, de la que ja som una autèntica referència nacional, com també arreplega el nostre reportatge de les tres grans cites d’esta disciplina en les últimes setmanes a la nostra ciutat.