Notícies

Ja pots apuntar-te a les Escoles Esportives 2019-20

 • ,

La Fundació Esportiva Municipal obrirà dilluns que ve 16 de setembre el termini de inscripció a les Escoles Esportives Municipals per al curs 2019-2020. Aquesta inscripció està dirigida a les alumnes i alumnes interessats i tindrà lloc en els propis centres educatius i instal·lacions esportives municipals. El programa està dirigit a tots els menors de 4 i 18 anys, es desenvolupa en horari no lectiu en dies laborals i aquesta temporada compta amb 23 disciplines esportives diferents.

Enguany el curs començarà el dimarts 1 d’octubre i, com en anys anteriors, tindrà lloc en les instal·lacions dels propis centres escolars i en alguns poliesportius municipals, sempre sota la direcció de tècnics esportius qualificats. En el cas dels centres que comencen les activitats el 15 d’octubre, el termini d’inscripció s’amplia fins al mateix dia anterior.

Cal recordar que les Escoles Esportives estan impulsades per la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València en col·laboració amb les diferents federacions esportives. Es recomana llegir bé la Normativa d’Escoles Esportives per al curs 2019/20 a fi de disposar de tota la informació sobre les condicions que regeixen en el programa.

Ja pots apuntar-te a les Escoles Esportives 2019-20

Ja pots apuntar-te a les Escoles Esportives 2019-20

Arranca un curs especial en tractar-se del denominat any Olímpic, que conclourà amb la celebració dels Jocs Olímpics a Tòquio durant l’estiu de 2020. Gràcies a les Escoles Esportives els menors reforcen de manera complementària l’assignatura d’Educació Física, contribuint al compliment de la recomanació de l’Organització Mundial de la Salut per a la infància que estableix una pràctica diària de 60 minuts d’exercici físic per a cada xiquet i xiqueta.

A més, cal no oblidar que des de les Escoles Esportives Municipals s’organitzen múltiples activitats extraordinàries com: eixides, trobades, intercanvis esportius, campus, etc. Aquest programa es coordina amb el de Jocs Esportius Municipals que ofereix als ja iniciats en una modalitat esportiva l’oportunitat de competir.