Notes de premsa

Ja es coneix el programa oficial dels Jocs Taronja 2020

 • , ,

L’edició dels Jocs Taronja 2020, que tindrà lloc durant els pròxims dies 6, 7 i 8 de març en diverses localitzacions, ja compta amb programació oficial segons s’ha donat a conéixer a través del seu web i xarxes socials.

Jocs Taronja és el torneig multidesportiu internacional que organitza el Club Esportiu LGTB+ Samarucs València. Aquest esdeveniment es caracteritza per l’esportivitat, la pluralitat i el respecte entre les persones amb diversa orientació i identitat de gènere i sexual.

El programa

Els Jocs Taronja arrancaran aquest divendres dia 6 de març a partir de les 14.00 hores amb un torneig de Voleibol platja en la Beach Arena d’Alboraia. Aquesta mateixa vesprada, es durà a terme la cerimònia d’inauguració i la recollida d’acreditacions en Ca Revolta i s’espera que acudisquen representants d’administracions públiques, clubs, federacions esportives i organitzacions socials.

Al llarg del dissabte dia 7 de març, l’organització ha programat un torneig de voleibol i de quidditch que enguany tindrà lloc en el pavelló de Natzaret, les instal·lacions esportives del qual hem facilitat per a tal fi des de la Fundació Esportiva Municipal de València. Aquest mateix dia també hi haurà una eixida de muntanyisme en la Serra Calderona.

El diumenge, dia 8 de març, els Jocs Taronja arribaran a la seua conclusió amb un torneig d’escacs que se celebrarà en el Complex Esportiu Cultural “Petxina”, un torneig d’esgrima a Benetússer i un torneig més de quidditch en les instal·lacions esportives de Natzaret.

Com en edicions anteriors, s’espera que més de 400 esportistes de diferents clubs estatals i europeus acudisquen a la cita esportiva que enguany compleix la seua setena edició.

 

Un torneig integrador

Els Jocs Taronja es caracteritzen per utilitzar l’activitat esportiva com a element educatiu socialitzador i integrador social de primer ordre, defensant l’esportivitat, la pluralitat i el respecte entre les persones amb independència de la seua orientació sexual, identitat de gènere i sexual.

Compten amb la col·laboració i suport del Ajuntament de València, la Diputació de València, la Fundació Esportiva Municipal de València, Turisme València i la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana, així com el patrocini de diferents entitats provinents del sector privat.