Notícies

En estiu, fes esport a la platja amb la Fundació Esportiva Municipal de València

 • 

Amb l’arribada de l’estiu i el bon temps, l’esport es va a la platja i per a això la Fundació Esportiva Municipal de València organitza tots els estius diferents activitats gratuïtes a l’aire lliure, per a potenciar l’exercici i l’activitat física ala vora de la mar Mediterrània, que estaran disponibles de l’1 de juliol al 31 d’agost en la Instal·lació Esportiva Municipal de València de Voley Platja.

Entre les diferents activitats, hi ha una gran oferta de modalitats esportives, entre les quals es poden triar: ioga, taitxí, pilates, fitness llatí, G.A.P i cross training. Totes les classes estaran impartides per monitors especialitzats, i podran acudir totes aquelles persones que vulguen.

 

A més, durant el període estival es continuaran impartint les activitats del programa d’Activitat Física i Salut, traslladant-les a la platja en compte de fer-ho al Jardí del Túria en els voltants del Palau de la Música tal com es realitzaven les activitats passades.

També es podrà practicar el vóley platja, de manera lliure en les 18 pistes, així com, el futbol a la platja en una zona habilitada contigua des de l’1 de maig fins al 31 d’octubre.

Per a realitzar qualsevol de les activitats cal acostar-se a la instal·lació de voleibol de platja de la Fundació Esportiva Municipal de València que està situada a la Malvarrosa.