Notes de premsa

Falles i running recorren aquest diumenge el centre de la ciutat amb la X Volta a Peu dels Falles

 • , ,

X Volta a Peu de les Falles

El cor de València bategarà aquest cap de setmana al ritme de la X Volta a Peu de les Falles/CA Runners de l’Horta Castellar-Oliveral, pròxima cita del XVé Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València, aquest diumenge 3 de novembre. Una prova que uneix dues de les principals passions de la ciutat: les falles i el running.

La Volta a Peu de les Falles, amb 6.050 metres és una de les més representatives de la ciutat, amb l’eixida al Carrer Barques i meta a la Plaça de l’Ajuntament. Té un traçat especial, perquè és l’única que discorre pel centre històric de la ciutat, inclosa la zona per als vianants de la Plaça de la Verge i Catedral.

Organitzada per la Fundació Esportiva Municipal, col·laboren en aquesta carrera la Junta Central Fallera i el club C.A. Runners de l’Horta Castellar-Oliveral. Com a ocasió especial, es premiarà a la comissió fallera amb major participació amb un premi que s’entregarà en la pròxima gala dels Premis al Mèrit Esportiu Ciutat de València que se celebrarà en les pròximes setmanes.

Els atletes amb dorsal preferent (A, B, C i D) seran els primers a eixir a les 09:00h. A continuació, serà el torn de la resta de corredors a les 09:04h i, finalment, a les 09:05h eixiran els participants pertanyents a la modalitat de marxa a peu i marxa nòrdica,  creada per a facilitar l’accés a les proves a aquelles persones que desitgen realitzar el recorregut d’una manera més pausada i amb un requeriment físic menor. Cal matisar que aquestes modalitats no són competitives i, per tant, no s’exigeixen categories.

Aquesta prova que discorre pels carrers Colón, Xàtiva, Guillem de Castro, Blanqueries, carrer de la Mar i carrer de la Pau per a finalitzar a la Plaça de l’Ajuntament. Tots aquells corredors que no estiguen apuntats al Circuit Divina Pastora i vulguen participar en la Volta a Peu de les Falles poden inscriure’s fins a aquest dijous, 31 d’octubre, a través de la pàgina web del Circuit Divina Pastora o fins a aconseguir els 2.000 dorsals.

El Circuit Divina Pastora Seguros de Carreras Populares Ciutat de València està format per un total de deu proves que discorren per diferents barris de la ciutat. Està organitzat per la Fundació Esportiva Municipal i compta amb el suport de Divina Pastora Seguros, l’entitat de referència en l’expansió de l’atletisme popular.