Notícies

Èxit d’assistència en el taller de defensa personal per a dones del Pavelló Benicalap

 • 

El 4 i l’11 de març el Pavelló Municipal de Benicalap va acollir tallers de defensa personal dirigits a dones per a aprendre tècniques i poder defensar-se en casos d’assetjament.

Durant el dilluns 4 i 11 de març, en horari de 18.30 a 20.00 hores, al voltant de 35 dones van poder aprendre tècniques d’autodefensa personal per a poder escapar de situacions d’agressió.

Dos policies de la 5è Unitat de Districte de Benicalap van ser els encarregats d’impartir tècniques de defensa a dones d’edats compreses entre els 18 i els 60 anys d’edat. Les assistents van poder aprendre diferents tècniques sobre com reaccionar davant situacions de perill i d’aquesta manera poder defensar-se.

En una setmana dedicada a la dona, i amb motiu de la celebració del Dia de la Dona Treballadora, la nostra instal·lació del Pavelló de Benicalap va acollir aquestes dues jornades. Algunes de les dones assistents provenien del programa “Ajudar a prevenir” i unes altres van acudir gràcies a la informació proporcionada pel pavelló esportiu.

Es tracta de la primera vegada que es realitza aquest tipus de curs impartit per dos policies locals i el resultat ha estat molt positiu. Les classes de defensa personal han estat molt útils i les assistents en finalitzar l’activitat van expressar els seus desitjos que es tornessen a repetir accions d’aquestes característiques.