Agenda esdeveniments

Jornada del Problema d’Escacs

10:00 -19:00 13 October 2018
Jornada del Problema d'EscacsJornada del Problema d'Escacs
Jornada del Problema d'EscacsJornada del Problema d'Escacs

Amb motiu de l’Assemblea de la SEPA (Societat Espanyola de Problemistas d’Escacs, fundada en 1935), que se celebrarà a València el pròxim 13 d’octubre, els organitzadors han programat una jornada monogràfica sobre el Problema d’Escacs, oberta a tot el món.

Se celebrarà el dissabte 13 d’octubre en el Complex Esportiu i Cultural La Petxina, i constarà d’un Concurs de Resolució de Problemes (mat en dos jugades) per a escaquistes i aficionats de fins a 16 anys d’edat. Seguiran dos importants conferències a càrrec de José A. Garzón y José A. Coello, d’iniciació al món de la composició en escacs i sobre la pròpia història del problema en escacs, la branca germana de la partida.

L’elecció de Petxina com a seu per a celebrar esta jornada no és casual, ja que en este complex s’ubica la sala tematitzada dedicada al descobriment de l’origen valencià del escac modern, açò és, el que incorpora la figura de la Dama o Reina en el segle XV i que, tal com posara en relleu l’investigador valencià José A. Garzón fa anys, es va fer per primera vegada en València.

Loading Map....
Complex Esportiu-Cultural Petxina
Paseo de la Petxina, 42 Valencia Valencia 46008

Saturday 13 October 2018
10:00 -19:00

0

Entidad organizadora
Societat Espanyola de Problemistas d'Escacs
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Ajedrez