Agenda esdeveniments

II Milla de València Trofeu Antonio Campos

18:00 -21:30 16 September 2017
II Milla de Valencia Trofeo Antonio Campos

II Milla de Valencia Trofeo Antonio Campos


El València Coratge i Força Club Esportiu (València CF1924) organitza el dissabte 16 de setembre la “II Milla de València Trofeu Antonio Campos” i Marxa a Péu Solidària, amb la col·laboració de Circuit de Carreres La Costera i La Canal, l’Associació de Veïns Beniferri, Falla Beniferri, Club Ciclista Beniferri, IPA-CV i Niñ@s con Cáncer – Aspanion València.

La prova se celebrarà en el carrer del Camp de Túria, junt amb el Jardí de Polifilo (Beniferri). L’eixida de la primera de les proves infantils es donarà a les 18:00 hores. Les carreres per als majors de 16 anys se celebraran després de les infantils.

Les inscripcions a la prova estan obertes, encara que recordem que només hi ha disponibles 400 dorsals per a la prova d’adults, 400 per a les carreres infantils i 400 per a la Marxa Solidaria; també hi ha la possibilitat del Dorsal 0.

Esta prova, “la milla és multitudinària de la història d’Espanya”, com indica l’organitzador, té un caràcter solidari: el total d’allò que s’he recapte es donarà a Niñ@s con cáncer – Aspanion València.

 

Distància del recorregut

Diferents distàncies en funció de les categories
Més informació de l'esdeveniment

 atletismovalenciacf.com/?page_id=17

Carrer del Camp de Túria, junt amb el Jardí de Polifilo (Beniferri)

Saturday 16 September 2017
18:00 -21:30

0


Entidad organizadora
València Coratge i Força Club Esportiu (València CF1924) amb la col·laboració de Circuit de Carreres La Costera i La Canal, l'Associació de Veïns Beniferri, Falla Beniferri, Club Ciclista Beniferri, IPA-CV i Niñ@s con Cáncer – Aspanion València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Atletisme