Agenda esdeveniments

2020 Valencia ITU Triathlon World Cup (SUSPÉS)

15:00 -20:00 02 de maig 2020

A causa de la crisi sanitària generada per la propagació del virus Covid-19, totes les activitats es troben suspeses fins a un altre avís una vegada s’aixequi l’Estat d’Alarma.

La ITU, Federació Internacional de Triatló, ha presentat el seu calendari de Copes del Món per a la temporada olímpica 2020, i que compta amb València com una de les seues seus, amb la disputa del 2020 Valencia ITU Triathlon World Cup el pròxim dos de maig.

La prova es disputarà en distància olímpica el dia 2 de maig en horari de vesprada, i donarà la benvinguda als millors atletes de tot el món.

El 2020 València ITU Triathlon World Cup serà una cita del màxim nivell internacional a causa de la seua ubicació el mes de maig, a pocs dies del terme del període de classificació olímpica, per la qual cosa aglutinarà en la línia d’eixida a molts dels esportistes que el mes d’agost competiran en els JJOO de Tokio 2020 .

El treball realitzat de manera conjunta per la Federació Espanyola de Triatló i la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana durant aquests anys, amb la disputa en la capital valenciana dels campionats d’Espanya en 2017, la Copa d’Europa de 2018 i el Campionat d’Europa Sub23 i de Relleus Mixtos d’enguany, ha sigut el camí realitzat fins a l’obtenció de la Copa del Món, esdeveniment que aferma a València en el calendari internacional de triatló amb una prova d’aquestes dimensions.

A més, l’ esdeveniment assumirà proves populars del València Triatló, de diferents distàncies assequibles a totes les edats al costat de competicions internacionals del més alt nivell esportiu.

La Marina de València

dissabte 02 de maig 2020
15:00 -20:00

0


Entidad organizadora
Consell Superior d'Esports, Federació Espanyola de Triatló, Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, Ajuntament de València, Generalitat Valenciana i Diputació Valenciana.
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Grans Esdeveniments Triatló