Notícies

Este estiu… exercita’t en la platja amb les nostres activitats gratuïtes!

 • ,

Si hi ha una cosa que caracteritza l’estiu és l’arribada de les sessions de platja, sol i aigua per a fer més suportable l’època més calorosa de l’any. I, molt especialment en la nostra ciutat, on hem de sentir-nos afortunats de poder disfrutar diàriament d’este privilegi estival.

Per a aprofitar estos avantatges, que oferixen la possibilitat de fer esport a l’aire lliure, s’ha buscat potenciar l‘exercici i l’activitat física a la vora del mar i, per a això, la Fundació Esportiva Municipal ha organitzat diferents activitats gratuïtes en la platja, que estaran disponibles de l’1 de juliol al 31 d’agost

Este estiu… exercita't en la platja amb les nostres activitats gratuïtes!

Este estiu… exercita’t en la platja amb les nostres activitats gratuïtes!

L’oferta esportiva inclou una àmplia varietat de modalitats, entre les que pots triar quina d’elles t’agradaria practicar: ioga, pilates, taichí, fitness llatí, GAP o cross training. Totes impartides per mitjà de classes guiades per monitors professionals.

Com a novetat, enguany es prorroga durant l’estiu el programa d’Activitat Física i Salut que s’ha desenrotllat en les instal·lacions esportives municipals, traslladant les seues activitats a la platja.

Per a realitzar qualsevol de les activitats només has d’acostar-te a la caseta informativa que està ubicada en la Malva-rosa, just on es troba la nostra instal·lació de vòlei – platja, enfront de la mítica “bocatería”.

Consulta a continuació horaris i modalitats.

Clic per a ampliar

Clic per a ampliar