Notes de premsa

Aquest diumenge el Dia de la Bicicleta pedalejará per la inclusió social

 • , ,

Aquest diumenge 16 de setembre tindrà lloc a les 10:00h “El Dia de la Bicicleta” que, un any més, arriba pedalejant per la inclusió social. I és que, l’esdeveniment destinarà les inscripcions íntegres a l’Associació d’Epilèpsia de la Comunitat Valenciana, ALCE. La prova eixirà des del Passeig de l’Albereda. El recorregut de l’esdeveniment constarà de poc més de 7 quilòmetres, donant començament en el tram entre el pont d’Aragó i el pont de les Flors.

Seguidament, el gran grup s’endinsarà per la Gran Via Marquès del Turia fins a arribar al carrer Ruzafa, on enllaçarà amb el carrer Colón, i seguirà el recorregut en direcció contrària al tràfic, fins a la Porta del Mar. A continuació, ja en el carrer de la Pau el recorregut s’endinsarà per Sant Vicent fins a la plaça de l’Ajuntament i Marquès de Sotelo. Una vegada ací l’itinerari seguirà pel carrer Xàtiva i Guillem de Castro fins a eixir al marge de l’antic llit del riu i seguir per Blanqueries per a creuar de nou el jardí del Túria pel pont del Real i arribant de nou al punt de partida, el passeig de l’Albereda.

Aquest diumenge el Dia de la Bicicleta pedalejará per la inclusió social

Aquest diumenge el Dia de la Bicicleta pedalejará per la inclusió social

Aquells que estiguen interessats a participar encara poden inscriure’s en les plantes d’esports dels centres d’El Corte Inglés de Nuevo Centro, avinguda de França i Pintor Sorolla de València. Tots els participants que s’hagen inscrit podran participar en el concurs que ofereix un premi de 250 euros a la bicicleta més original.

Per a participar hauran de pujar a Instagram una foto del participant al costat de la seua bici tunejada i amb el seu dorsal ben visible. Les bases del concurs es poden consultar en la web i en els centres d’El Corte Inglés. També se sortejaran 10 bicicletes durant la festa i activitats gratuïtes que tindran lloc al final de la prova en l’Albereda, aptes per a tots els públics i edats..

Recorregut del Día de la Bici

Recorregut del Día de la Bici

Finalment, cal destacar que en aquest esdeveniment solidari participarà també la Fundació ONCE que obrirà la prova amb ciclistes invidents acompanyats en tàndem.