Notícies

Es presenta el XXIV Torneig de Futbol Platja Ciutat de València

 • ,

Amb la presència de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau, així com d’Isabel García Sánchez, diputada d’Esports de la Diputació de València i Carlos Egea, gerent de Futplaya Eventos, l’empresa organitzadora, el dimecres 12 de juliol en la sala de premsa de la Fundació Esportiva Municipal de València es va presentar la vint-i-quatrena edició del Trofeu de Futbol platja “Ciutat de València” que es durà a terme el cap de setmana del 15 i 16 de juliol a la platja del Cabanyal.

 

Maite Girau va assenyalar en la seua intervenció la capacitat del torneig de presentar novetats en cada edició, com són enguany l’aposta per l’esport base i femení. Així es presenten quatre competicions, les categories masculines i femenines amateur del XXIV Trofeu Futbol Platja Ciutat de València, la II Copa Falles per a les comissions falleres i la Copa Sub 15 per a l’esport base.

A més es desenrotllarà un partit d’exhibició entre les divisions de futbol platja del València CF i la UD Fonteta, a més d’una trobada d’exhibició entre exjugadors de futbol del València CF, Llevant UD, diversos jugadors d’equips nacionals de futbol sala, personatges de la societat valenciana i una selecció de periodistes esportius de la ciutat.

L’esdeveniment compta amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal de València, a més de la Diputació de València, l’Ajuntament de València, la Junta Central Fallera i diverses entitats privades.