Notícies

Encara pots inscriure’t a la XXV Travessia a Nade a València

 • ,

La XXV edició de la Travessia a Nade a València mantindrà obertes les seues inscripcions fins a dimecres que ve, 19 de juliol.

La principal novetat d’esta edició, pertanyent al Circuit d’Aigües Obertes de la Comunitat Valenciana, és l’augment de la distància llarga fins als 2.500 metres, mantenint la distància curta en 750 metres. 

Inscripcions

Les inscripcions hauran de realitzar-se a través de la web www.travesianadovalencia.com a uns preus que oscil·len entre els 5 i 10 €. Així la quota d’inscripció és en el cas de la distància de 2.500 metres de 10 € per als esportistes no federats i de 7 € per als federats en la F.N.C.V o F.E.S.A i per als 750 metres és de 8 € per als no federats i 5 € per als federats en la F.N.C.V o F.E.S.A.

Encara pots inscriure't a la XXV Travessia a Nade a València

Encara pots inscriure’t a la XXV Travessia a Nade a València

S’acceptaran inscripcions fins a les 20 hores del dimecres 19 de juliol o fins a completar la capacitat que varia en funció de la distància i categoria en què es competisca. Els nadadors menors de 18 anys que no tinguen llicència per la F.N.C.V., hauran de comptar amb el permís del pare, la mare o tutor. Els benjamins i alevins que no disposen de llicència per la F.N.C.V. no podran participar.

Arreplegada de xips

Hi ha dos opcions per a l’arreplegada de xips. O bé en el Complex Esportiu Cultural Petxina (Passeig de la Petxina núm. 42) el dijous 20 o el divendres 21 de juliol de 09:30 a 13:30 i de 16:00 a 20:00, o bé s’haurà de passar pel Port per a retirar el xip de control el diumenge dia 23, de 7:30 h a 8:45 hores.

Eixida

Es realitzaran 6 eixides amb un marge de 10 minuts entre cada una d’elles, des de les 09:00 fins a les 10:00 h. en funció de la categoria i distància, de manera que no hi haja més de 270 participants en cada una d’elles.