Notícies

En els Jocs Esportius d’Halterofília participaran set clubs

 • 

El València Club d’Halterofília obri la temporada 2019 amb la celebració de la primera prova dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana dissabte que ve 2 de febrer en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal La Creu del Grau

Mig centenar d’halters pertanyents a equips de Gandia, Sant Vicent del Raspeig, Alzira, Cullera, Tavernes de Valldgina, Aldaia i València es donaran cita en les instal·lacions del club. Per a tots aquells que vullguen conéixer este esport, les instal·lacions permaneixeran obertes en horaris de matí i vesprada per a la seua visita.

El València Club d’Halterofília participarà en tècnica con:  Alegra Doneiger, Andrea Valero i Isabela Nasti; en el sub 15 amb Laia Lluch, Lluïa Sánchez, Miguel Bartret i Sergio Munuera i en Sub 17 amb Francisco Varea i Caterina Calvo.

Millorar i progressar en l’esport és un dels objectius de la temporada. Lina Alvés, presidenta del club, afirma que: “amb esta prova comencem una temporada on esperem, com a mínim, mantindre’ns en el mateix nivell de l’any passat o superar-nos. Tenim un bon club amb bons esportistes i esperem que els veïns i els aficionats responguen a les nostres competicions”.

La cita de dissabte que ve en el Poliesportiu La Creu del Grau, localitzat en el carrer Illes Canàries 247, serà gratuïta per a aquelles persones que vullguen acudir a veure-ho. A més, estarà present Emilio Estarlik, president de la Federació d’Halterofília de la Comunitat Valenciana.