Notícies

El València Club d’Halterofília aconsegueix cinc ors, una plata i un bronze en el Campionat Autonòmic Sub-17

 • ,

El València Club d’Halterofília ha aconseguit cinc ors, una plata i un bronze en el Campionat Autonòmic Sub-17 aconseguint així un dels millors resultats dels últims anys.

Els esportistes Sergio Munuera, Francisco Varea, Katerina Calvo, Laia Lluch, Lucía Sánchez, María Jona i Miguel Bartret han tornat a estar en el més alt del podi dels pesos valencians.

En la categoria de 89kg Munuera va quedar campió; Varea en la de 102quilos i Bartret va aconseguir el bronze en la de 67quilos. En categoria femenina, Katerina Calvo va obtenir la medalla d’or en la de 55quilos, Laia Lluch en la de 59 quilos i Lucía Sánchez en la de 64 quilos.

El València Club d'Halterofília aconsegueix cinc ors, una plata i un bronze en el Campionat Autonòmic Sub-17

El València Club d’Halterofília aconsegueix cinc ors, una plata i un bronze en el Campionat Autonòmic Sub-17

A més d’aquestes victòries dels nostres esportistes, Laia Lluch, Lucía Sánchez i Sergio Munuera s’han classificat per al Campionat d’Espanya Sub-15 i aquests dos últims han obtingut marques per al Campionat d’Espanya Sub-17.

La presidenta del Club d’Halterofília València, Lina Alvés, ha declarat que: “tots els halteras van demostrar estar a una bona altura en la competició i ara toca anar preparant els campionats d’Espanya on hem d’acudir amb les millors mires d’obtenir els millors resultats possibles”.  A més, la presidenta ha volgut recalcar la importància d’aquests tornejos nacionals. “Arribar a aquests tornejos nacionals ja és, de per si mateix, important, però volem deixar el pavelló del club i de València en el més alt” ha conclòs.