Notícies

El Torneig Dona i Bàdminton celebra la seua sisena edició aquest diumenge en Fuensanta

 • 

València, 08-03-2019.- Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, dissabte que ve 9 de març, des de les 10.00 hores, en el Pavelló Municipal de la Fuensanta, es disputarà la sisena edició del Torneig Dona i Bàdminton. Un esdeveniment de caràcter no competitiu, organitzat pel Club Bádminton San Fernando Valencia, i amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal de València (FDM).

Aquest esdeveniment lúdic, festiu i familiar, està obert a tots i totes les ciutadanes ja que no requereix experiència prèvia, i el que es pretén és acostar aquest bonic esport al col·lectiu femení.

Des de les 10.00 hores i fins a les 14.00 hores, es jugaran diversos partits curts organitzats per nivells en les modalitats de dobles femení i dobles mixt i en els quals el més important serà gaudir d’aquest esport.

La inscripció al torneig serà gratuïta i no és necessari saber jugar. L’únic requisit serà portar sabatilles de sola blanca, roba còmoda i ganes de passar-lo bé.

Cal recordar que, amb motiu d’homenatjar el Dia Internacional de la Dona, la setmana passada es va poder gaudir de l’esdeveniment Va de Dona 2019, on les dones van ser les protagonistes de l’esport pilotari. A més, en la presentació de l’esdeveniment es va posar l’accent principalment en el paper de la dona en la pilota, així com destacar l’esforç realitzat per elles per a aconseguir la paritat en aquest esport.

També la setmana anterior, es va poder gaudir de la projecció del documental ‘Campiones sense Límits’ en la Filmoteca de València, en el qual es tracta la discriminació a la qual s’enfronten les dones esportistes, així com les traves i obstacles que han de sortejar per a triomfar en les seues disciplines.