Notícies

El rugbi femení visita l’IES Barri del Carme de València

 • 

Dijous passat 24 de gener l’equip d’estudiants Rugbi Club de València va realitzar una jornada de sensibilització i coneixement sobre l’esport del rugbi en l’IES del barri del Carme de València.

La capitana de l’equip, Ana Martínez Peydró, va donar una xarrada als alumnes sobre les normes del joc i de com han d’anar de protegits per a practicar el rugbi. A continuació, la jugadora Paula Gall, va parlar dels valors d’este esport com són: la diversitat, el treball en equip, l’esforç, la responsabilitat, la camaraderia i el respecte.

La jornada va continuar amb una breu història del rugbi sobre la primera jugadora de què es té documentació com va ser Emily Valentine, datada en el segle XIX. A més, es va informar els alumnes d’altres figures amb repercussió a nivell internacional com l’àrbitra Alhambra Neves i la jugadora internacional Portia Woodman.

Per a finalitzar, l’entrenador Ignacio Aznar va donar la seua versió sobre este esport destacant que: “sigues com sigues tens un lloc, només cal ser valent”. A més, es va fer insistència en la importància del rugbi femení espanyol que ha aconseguit més títols que el masculí estant entre les deu primeres seleccions del món.