Notícies

El millor pàdel del món es dóna cita a València amb el València Open 2019

 • 

El torneig de pàdel València Open 2019 se celebra del 7 al 14 de juliol en el Pavelló de la Font de Sant Luís amb les millors parelles del món del pàdel femení i masculí a nivell nacional i internacional.

La fase prèvia al campionat arrancarà aquest diumenge 7 de juliol amb l’Estrella DammValència Open 2019 en la qual participaran jugadors valencians. El campionat consta tres fases; una pre prèvia, una prèvia i una fase final. La pre prèvia i prèvia es jugarà en el complex Suma Fitness Alfafar, mentre que la fase final serà en el Pavelló de la Font de Sant Luís.

Un total de 304 jugadors i jugadores disputaran el torneig. Del total d’esportistes inscrits, en el quadre masculí 96 parelles s’enfrontaran en la fase prèvia i en la fase final; en el quadre femení seran 64 parelles les que jugaran la fase prèvia i la fase final.

La participació valenciana suma un total de 27 jugadors i jugadores dels quals 18 són homes i 9 dones. Entre els valencians destacats es troben els germans Josete i Javi Rico; i les valencianes Tamara Icardo i Jessica Castelló. A nivell internacional, Francisco Navarro i Juan Lebón trepitgen fort després de guanyar recentment els dos últims tornejos a Valladolid i Suècia; i les dones Marta Marrero i Marta Ortega són les que més en forma estan del circuit.

Les partides començaran a partir de les 9.00 hores i tindran lloc durant tot el dia fins a finalitzar aproximadament sobre les 19.00 hores. L’any anterior, el València Open va reunir 3.000 persones que van assistir com a públic i per a aquest any està previst que  durant el divendres i el dissabte el Pavelló de la Font de Sant Luís aconsegueixe, l’aforament complet.