Notícies

El Llevant UD-Valencia CF de la Lliga Iberdrola es disputa el diumenge en el Ciutat de València

 • ,

El Llevant UD tornarà a obrir, per tercera temporada consecutiva, les portes de l’Estadi Ciutat de València per a albergar el derbi valencià de la Lliga Iberdrola entre el Llevant UD i el València CF. El partit es disputarà el diumenge 9 de desembre a les 18:30 hores.

Tots dos clubs volen que aquest compromís entre els dos equips valencians que militen en la màxima categoria es convertisca en el derbi de la igualtat i per açò, amb caràcter general, la trobada tindrà el mateix tractament que un partit de la Lliga Santander.

Els abonats hauran d’accedir a l’Estadi Ciutat de València per la seua porta habitual i podrà situar-se en la seua localitat.

Per al públic no abonat del Llevant UD, l’entrada també serà gratuïta i en el mateix torn d’accés se li lliurarà la invitació per a poder entrar al recinte. No serà necessari acudir prèviament a la seu del club a per la seua invitació, ja que únicament es lliuraran el mateix dia del partit en els torns d’accés fins a completar aforament.

El Levante UD-Valencia CF de la Liga Iberdrola se disputa el domingo en el Ciutat de València

El Llevant UD-València CF de la Lliga Iberdrola es disputa el diumenge en el Ciutat de València

Aquest compromís entre el Llevant UD Femení i el València CF també pot convertir-se en el derbi del rècord, ja que, l’afició valenciana, té el repte de participar i gaudir d’aquest derbi igualant l’assistència de 24.073 espectadors que es van donar cita per a veure el derbi de la capital del Túria de la Lliga Santander.

Derbi de la igualtat i derbi de la solidaritat

A més, l’equip granota tornarà a bolcar-se en la seua Campanya de Nadal per una nova causa solidària. Per açò, el Llevant UD destinarà un euro per cada espectador que acudisca aquest diumenge al Ciutat per a presenciar el #DerbiDeLaIgualdad. Enguany, l’associació a la qual aniran destinats els fons és ASLEUVAL (Associació per a la Lluita contra la Leucèmia de la Comunitat Valenciana) pel que el partit entre l’El Llevant UD-València CF  femení també es converteix en el Derbi de la Solidaritat. A més, un percentatge del recaptat en la Campanya de Nadal 2018 també anirà destinat a ASLEUVAL.