Notícies

El gimnasta del Club Antares València Marco Bencomo campió d’Espanya de Gimnàstica artística

•

El jove gimnasta hispanocubà, Marco Antonio Bencomo, de 15 anys, del Club Antares València es va proclamar campió d’Espanya en la categoria Via Olímpica 8 Pre Elit en el Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística disputat del 4 al 9 de desembre a Valladolid.

Li van acompanyar en el podi l’andalús Manuel Macías (CG Blume) i el madrileny Mauro Pablo Navascues (CG Sant Blas, de Madrid) en segon i tercer lloc.

La jove promesa valenciana va aconseguir una puntuació de 72.050 punts generals, després d’haver vençut en els exercicis de sòl, arcs i anelles i haver aconseguit plata en la categoria de barra, bronze en la de salt i cinqué en paral·leles.

Es dona la circumstància que la delegació del Club Antares València no es va desplaçar fins a la capital val·lisoletana per a disputar el campionat per motiu de la pandèmia, però Marco, resident en el Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Madrid sí que va competir en pertànyer a l’Equip Nacional de Gimnàstica Artística Masculina.