Notes de premsa

València acollirà el Campionat d’Espanya de Tir amb Arc

 • , , ,

El Campionat d’Espanya d’Arc Tradicional i Nu a l’aire lliure arriba a la nostra ciutat els pròxims 26 i 27 de maig. Concretament tindrà lloc en les pistes municipals d’atletisme de l’Estadi del Túria. L’esdeveniment, organitzat pel Club Arc València en col·laboració amb la Fundació Esportiva Municipal i la Federació de la Comunitat Valenciana de Tir amb Arc, ha sigut presentat aquest matí en les oficines del El Corte Inglés. L’acte ha comptat amb la participació de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau.

La delegada municipal, Maite Girau, ha fet una “especial crida al públic valencià per a assistir i aplaudir als participants del Campionat d’Espanya d’aquest esport, ja que comptarà amb la participació de les millors figures del panorama nacional”.

El president del club organitzador, José María Martínez i el president de la Federació Valenciana de Tir amb Arc, Julio Córdoba, han explicat que el campionat se centrarà en les modalitats d’arc tradicional i nu, és a dir, utilitzant arcs de fusta i uns altres de fusta amb insercions de fibra.

El Club Arc València, pioner a la Comunitat Valenciana en aquesta modalitat esportiva, porta 25 anys promovent aquest esport entre els valencians i ha aconseguit la seua implicació en el mateix, de diverses generacions d’arquers. El seu president José María Martínez, ha rebut el reconeixement del president de la Federació com a embrió i motor del tir amb arc de la Comunitat Valenciana.