Notes de premsa

El diumenge t’esperem en la Carrera José Antonio Redolat

 • , ,

La segona prova del Circuit Divina Pastora de Carreres Populars tindrà lloc diumenge que ve 19 de febrer amb la celebració de la IV Carrera José Antonio Redolat.

Amb la col·laboració dels amics del C.A Redolat Team estem segurs que disfrutareu d’una bonica carrera i una de les distancies més llargues del Circuit.

Per a fer un poc de memòria (als més jóvens), la carrera porta per nom a un dels màxims exponents de l’atletisme valencià, José Antonio Redolat, que va ser olímpic en Sidney en la prova d’1.500m. i Campió d’Europa en pista cobert l’any 2000 a Gant entre els molts i variats mèrits esportius que va aconseguir. En commemoració a este gran esportista i millor persona una prova del Circuit porta el seu nom.

L’eixida de la IV Carrera José Antonio Redolat serà a les 09:00 hores per als atletes preferents A, B, C i D i a les 09:05 h. la resta de participants des de l’Avinguda del Músic Mestre Rodrigo, 14 (cantó amb carrer marqués de Sant Joan) i recorrerà una distància de 6.655 m. Els últims metres discorreran pel Jardí del Túria fins a finalitzar en les pistes d’atletisme del Estadi del Turia.

Després de finalitzar la prova principal hi haurà carreres de distàncies més curtes per a les categories infantils. No ho dubtes, apunta als teus peques (des dels 3 anys als 13 en les diferents categories).

Carrera José Antonio Redolat

Carrera José Antonio Redolat

Dades pràctiques per a corredors

L’eixida de la carrera tindrà lloc en l’Avinguda del Músic Mestre Rodrigo, 14. Hi haurà dos eixides perquè els corredors puguen córrer sense problemes des de l’inici:

  • Primera eixida a les 9:00 h. Tots els corredors que estiguen en possessió d’un dorsal preferent A, B, C o D.
  • Segona eixida a les 9:05 h. resta de corredors.

És important que sapieu que els corredors que no tinguen dorsal preferent i apareguen en el registre de la primera eixida seran desqualificats de la prova.

IV Carrera José Antonio Redolat

Carrera José Antonio Redolat

Inscripcions

Estaran obertes fins al dijous 16 de febrer a les 20:00h. o fins a esgotar els 2.000 dorsals per a la prova. Pots inscriure’t online en l’enllace següent: https://goo.gl/o71ucb

Arreplegada de dorsals

Per a millorar l’arreplegada de dorsals, hi ha l’opció per a tots els inscrits a la carrera, la retirada anticipada del dorsal i xip.

  • Divendres 17 de febrer: de 17:00 a 21:00 hores en el Complex Esportiu Cultural Petxina (Passeig Petxina, 42).
  • Diumenge 19 de febrer: Zona eixida des de les 7:30 h fins a les 8:55 h.

Per a arreplegar el dorsal farà falta presentar el D.N.I. En el cas d’arreplegar el d’una altra persona, farà falta portar l’autorització firmada de la mateixa i fotocòpia del D.N.I. (val una imatge en el mòbil).

Tots els menors d’edat hauran d’entregar en el moment de la retirada del dorsal una autorització Paterna o materna que trobaran en el moment de la inscripció.

A més, recordeu que oferim servici de guardarrobai pàrquing de bicicletes.

Per a ampliar informació: https://goo.gl/196LDD