Notícies

El Club Natació Ferca tanca amb èxit la primera part de la temporada

•

L’entitat valenciana de natació ha conclòs la fase d’hivern amb uns excel·lents resultats a tots els nivells competitius. El treball, la constància i la faena ben feta en estos mesos ha tingut la recompensa merescuda per als nadadors d’este club.

En l’àmbit nacional, el Club Natació Ferca va conquistar la tercera posició en la Copa d’Espanya en categoria masculina que es va celebrar a Gijón el passat mes de maig. Esta posició de privilegi els va permetre lluitar per l’ascens a la màxima divisió nacional. A més, es va consolidar com el millor club de natació de la Comunitat Valenciana.

En els campionats autonòmics que s’han disputat en estos primers sis mesos de l’any, els bons resultats ressalten per al Club de Natació Ferca. D’altra banda, en la Copa Autonòmica de Clubs celebrada al desembre del 2016, els nadadors i nadadores van aconseguir una meritòria segona posició.

Integrants del Club de Natació Ferca

La següent data destacada en el calendari era el Campionat Autonòmic d’hivern en categoria absoluta i júnior que es va celebrar en la localitat alacantina d’Elx el 25 i 26 de febrer en què es van obtindre molt bons resultats.

En la categoria absoluta, els xics del Ferca es van proclamar campions autonòmics mentre que les representants femenines es van quedar a les portes del podi amb una meritòria quarta posició. Un total de 16 participants del Club de Natació Ferca van prendre part en esta competició. Els júnior masculins del Ferca tampoc es van quedar arrere i van ser primers en la seua categoria, mentre que les nadadores es van classificar en sèptima posició.

El Campionat Infantil d’hivern es va celebrar al març en la ciutat de València amb una representació total de 14 nadadores del club i van acabar amb un quint lloc final.

I per segon any consecutiu, la secció benjamí del Club de Natació Ferca va revalidar el títol per equips en la lliga que es va disputar entre els mesos d’octubre a maig.