Notes de premsa

El Circuit Divina Pastora de Carreras Populars torna després de l’estiu amb la seua carrera més veterana

 • , ,

La Volta a Peu als Barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre se celebra diumenge que ve. Després de la carrera, tindran lloc les proves infantils per a menors de 14 anys amb diferents distàncies en funció de l’edat.

El Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars Ciutat de Valènciaorganitzat per la Fundació Esportiva Municipal, torna diumenge que ve, 22 de setembre, amb la seua prova més veterana: la XLIII Volta a Peu als Barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre. Després de l’aturada estival, els corredors es mesuraran a si mateixos en una prova de 6.200 metres, amb eixida i meta en el Bulevard Sud.

Com en totes les carreres del Circuit, els atletes amb dorsal preferent eixiran a les 9.00 hores; la resta, a les 9.04 hores, mentre que els que opten per marxa a peu o marxa nòrdica arrancaran a les 9.05 hores.

Tots aquells que no estiguen inscrits al Circuit, però vulguen participar en aquesta carrera poden inscriure’s via web  fins dijous que ve, 19 de setembre, o fins a aconseguir els 2.000 dorsals. En el cas dels que trien la marxa a peu o marxa nòrdica podran fer-ho també a través de la mateixa pàgina web (fins al dijous o fins a esgotar les 1.000 inscripcions) o de forma presencial el mateix dia de la prova. Per a aquesta modalitat el cost és d’un euro i es destina a l’associació Parkinson València, entitat beneficiària en aquesta edició.

El Circuit Divina Pastora de Carreras Populars torna després de l'estiu amb la seua carrera més veterana

El Circuit Divina Pastora de Carreras Populars torna després de l’estiu amb la seua carrera més veterana

Després de la prova, tindran lloc les carreres infantils no competitives per a menors de 14 anys amb diferents distàncies en funció de l’edat: 1 200 metres per a la categoria infantil (xiquets nascuts en 2006 i 2007); 1 000 metres per a la categoria aleví (nascuts en 2008 i 2009); 800 metres per a la categoria benjamí (nascuts en 2010 i 2011); 400 metres per a la categoria pre –benjamí (nascuts en 2012 i 2013) i 200 metres per als menors de cinc anys.

La Volta a Peu als Barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre , que compta amb la col·laboració de les associacions de veïns de tots dos barris, és la setena prova del Circuit Divina Pastora Segurs de Carreres Populars Ciutat de València. Aquest Circuit està format per deu carreres que se celebren en diferents barris de la ciutat.