Notes de premsa

El Circuit de Carreres contínua amb la VI Carrera Never Stop Running “Nunca te rindas”

 • , ,

La setzena edició del Circuit de Carreres Populars de València torna als carrers de la ciutat aquest cap de setmana amb VI Carrera Never Stop Running “Nunca te rindas” que se celebrarà aquest pròxim diumenge 23 de febrer.

Aquesta prova, amb 5.000 metres de distància, és la carrera més curta i ràpida de tot el circuit, amb cinc llargues rectes en la qual els corredors més exigents no dubtaran a posar-se a prova.

La VI Carrera Never Stop Running “Nunca te rindas” començarà a les 9.00 hores per als atletes preferents A, B, C i D i a les 09.05 hores la resta de participants  i tindrà com a punt d’eixida Avinguda de França, s/n (a l’altura del Carrer 3 d’abril de 1979).

El Circuit de Carreres contínua amb la VI Carrera Never Stop Running "Nunca te rindas"

El Circuit de Carreres contínua amb la VI Carrera Never Stop Running “Nunca te rindas”

Tant en aquesta, com en les següents carreres, qui ho desitge pot apuntar-se en la modalitat no competitiva de«marxa a peu» i «marxa nòrdica». D’aquesta manera, els participants que es decanten per aquesta modalitat poden gaudir del recorregut d’una manera més pausada i amb una exigència física menor.

Tampoc oblides que tornem a comptar amb les categories infantils per a xiquets i xiquetes que, com fem, se celebraran després de la prova regna. No ho dubtes, apunta als teus munuts (des dels 3 anys als 13 en diferents categories).

Tornem a comptar amb les categories infantils per als més xiquets de la casa

Tornem a comptar amb les categories infantils per als més xiquets de la casa

D’altra banda, l‘entitat solidària d’aquesta edició és Goals for Freedom, un projecte educatiu que fomenta la inclusió a través de la pràctica del futbol per a dones migrants, dones víctimes de violència de gènere i totes les persones amb ganes de gaudir de l’esport.

D’aquesta manera, els participants que així ho desitgen poden realitzar voluntàriament una donació a través del pagament de la inscripció que va íntegrament destinat a la causa solidària d’enguany.

Arreplegada de dorsals

Les persones que s’hagen inscrit únicament a la la VI Carrera Never Stop Running “Nunca te rindas” podran recollir el seu dorsal el divendres 21 de gener de 17:00h. a 20:30h. i el dissabte 22 de gener de 10:00h. a 20:30 hores a la botiga Interesport del Centre Comercial Nuevo Centro.

En cas de voler retirar-ho el mateix dia de la carrera, s’habilitarà en la zona d’eixida una zona de recollida des de les 7:30h fins a 10 minuts abans de l’eixida. Per a retirar-ho, serà necessari presentar el DNI, així com una autorització signada i una fotocòpia del mateix en cas de recollir la d’una tercera persona.