Notícies

El Circuit de Carreras de València 2020 arranca amb força a Galápagos

•

El Circuit de Carreras Populares de València va arrancar la seua 16a edició amb la clàssica XXII Carrera Popular Galapagos 3F, amb la qual un any més s’estrenava aquesta sèrie de deu carreres pels barris de València.

Un total de 5.955 corredors van recórrer els 6.005 metres del seu recorregut per a estrenar la primera de les deu cites del Circuit en 2020.

El corredor més ràpid en aquesta 22 edició de la Carrera Popular Galápagos va ser Alberto López (C.A Serrano), qui va travessar la línia de meta amb un temps de 18.01. En categoria femenina, la vencedora va ser Patricia Cabedo (The Kenyan Urban Way) amb una marca de 21.38 en meta.

El podium ho van completar Marcos Rojo i Óscar Santos en categoria masculina i Miriam Gregori i Raquel Landín en la classificació femenina. A més, l’equip més nombrós va ser Redolat Team, amb 258 participants, i sent també l’equip amb més dones amb 79 corredores.

La següent cita del Circuit de Carreras Populares de València serà el 23 de febrer amb la sisena edició de la Carrera Never Stop Running «Mai Et Rendisques”, amb un recorregut de 5.000 metres homologats.

Per a consultar la classificació completa o per categories de la carrera prema ací: https://sportmaniacs.com/es/races/22ordf-carrera-popular-galapagos-3f/5e2d7211-b9a8-498c-ad12-2478ac1f05b8/results#summary