Notícies

El jardí del Túria acollirà la Miniolimpiada de València

 • ,

El pròxim dissabte 30 de novembre se celebrarà per primera vegada en el llit del riu Túria, la Miniolimpiada de València, una activitat dirigida als xiquets i xiquetes de primer cicle de primària, és a dir, nascuts en els anys 2012 i 2013.

Es tracta d’una activitat multiesportiva emmarcada dins del projecte dels Jocs Esportius Municipals (JJDDMM). Aquest projecte, que va començar fa diverses temporades, s’ha consolidat dins del calendari d’activitats per als més xicotets i cada dia són més els participants que gaudeixen d’aquestes jornades esportives de caràcter lúdic i educatiu.

L’esdeveniment tindrà entre 6 i 8 proves, amb una duració de 10/15 minuts per cadascuna d’elles, en funció del nombre total d’assistents, que actualment supera el centenar d’inscrits.

D’altra banda, tant la Fundació Esportiva Municipal com els Jocs Esportius Municipals coincideixen que la realització d’aquesta mena d’activitats és fonamental per al foment de l’esport en els més xicotets i el desenvolupament de patrons motors bàsics a través de les pràctiques esportives i motrius que plantegen aquestes jornades.

Per a aquesta temporada està prevista la celebració de diferents jornades al llarg del curs escolar en instal·lacions i localitzacions de la ciutat de València.

De fet, aquesta edició dels Jocs Esportius Municipals (JJDDMM) comptarà amb altres cinc dates al llarg de 2020 a més d’aquesta primera que se celebrarà el pròxim dia 30 a la Ciutat de les Arts i les Ciències: El 18 de gener (rugbi) en el Tamo III del Llit del Túria, el 15 de febrer (hoquei) en el poliesportiu de Beteró, el 28 de març (voleibol) en el pavelló Benicalap Sud, el 25 d’abril 2020 (Rugbi) en el Tram 5 del riu i 30 de maig de 2020 a la platja de la Malva-rosa. Consulta totes les dades

Per a inscriure’s en aquesta activitat, faça clic en el següent enllaç:

http://juegos.deportevalencia.com/

Fulla de participació

Dossier de les probes

Reglament