Notícies

El Campionat d’Espanya de Clubs en Pista Coberta torna al Velodròm Lluís Puig en la seua 39a edició

 • 

La sala de premsa de la Fundació Esportiva Municipal ha acollit hui la presentació d’una nova edició de la competició més important de l’any en Pista Coberta a nivell de clubs; el Campionat d’Espanya de Clubs en Pista Coberta, que rep el nom de Copa LaLigaSports en categoria masculina i de Copa Iberdrola en categoria femenina aquesta edició.

El dissabte 1 de febrer, a partir de les 15.00 hores al Palau Velodròm Lluís Puig tindrà lloc la 39a edició en la qual participaran els 16 millors equips nacionals d’atletisme; huit en cada categoria, que disputaran un total de 13 proves.

A la presentació de l’acte han acudit la regidora Delegada d’Esports de l’Ajuntament de València, Pilar Bernabé García; el director General d’Esports de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya Torres; el diputat Delegat de Joventut i Esports de la Diputació de València, Andrés Campos Casado; el president de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana, Vicente Añó Sanz i el president del València Club d’Atletisme, Rafa Blanquer Alcantud.

“Aquesta ciutat compta amb un bagatge en el món de l’atletisme que la situa com un referent a nivell tant nacional com internacional. Tenim la sort de comptar amb un equip tan destacat com València Club de Atletisme, referent a nivell nacional que ha alçat 25 vegades aquest títol, a més de 26 títols de Lliga de Divisió d’Honor i dos campionats d’Europa per clubs” ha comentat Pilar Bernabé García, regidora delegada d’esports de l’Ajuntament de València.

Com a ciutat, València ha sigut la seu d’un total de 18 edicions de l’actual Campionat d’Espanya de Clubs en Pista Coberta, anteriorment dit Copa del Rei i la Reina, d’un total de 38 edicions celebrades a Espanya, demostrant així el seu compromís amb l’atletisme i la seua difusió.