Notícies

El BBVA Open Ciutat de València presenta la segona edició de tenis femení

 • 

El BBVA Open Ciutat de València presenta la segona edició de tenis femení

El BBVA Open Ciutat de València presenta la segona edició de tenis femení

El ‘BBVA Open Ciutat de València‘ celebrarà la segona edició a València els pròxims dies 18 i 26 de novembre en les instal·lacions del Club de Tenis València. Este torneig de tenis femení, dirigit per la valenciana quatre vegades olímpica Anabel Medina té la categoria 25.000$ en el marc de l’ITF Pro Circuit (antesala de la WTA).

Durant la presentació del torneig en les instal·lacions de l’organitzador, el Club de Tenis València, el seu president, Ramiro Verdejo, va ser el mestre de cerimònies i va comptar amb la presència de la regidora delegada d’Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau, el director general d’Esport, Josep Miquel Moyà i la diputada d’Esports de la Diputació de València, Isabel García. A més, van assistir la directora del torneig, Anabel Medina i el director de la Regional Este de Banca d’Empreses i corporacions de BBVA, Carlos Rodríguez Escudero, entitat que és patrocinadora principal del torneig.

Tampoc no van voler faltar a la cita el director gerent de la Fundació Esportiva Municipal de València, José Vicente Berlanga, i el president de la Federació de Tenis de la Comunitat Valenciana, Antonio Martínez Cascales, entre altres col·laboradors com Lladró, Sound Tennis, EF.

El ‘BBVA Open Ciutat de València‘ és una cita d’especial rellevància en l’univers del tenis femení, i és un dels grans tornejos que es disputen en sòl espanyol, amb pes per a les raquetes internacionals. Precisament, el torneig que organitza el Club de Tenis València, és una oportunitat per a les tenistes que busquen pujar en el rànquing.

Maite Girau, regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, va assenyalar que “sabem que tenim un sector organitzat i fort que és capaç de treballar amb èxit per a desenrotllar tornejos d’estes característiques. Tenim com a idea ser referents en l’organització d’esdeveniments esportius d’este nivell, que siguen model d’èxit i que ens miren des de fora”.

Presentació del BBVA Open Ciutat de València de Tenis

Presentació del BBVA Open Ciutat de València de Tenis

Per la seua banda, Ramiro Verdejo ha explicat que “vull traslladar a tots la satisfacció del Club de Tenis València de poder organitzar la segona edició d’este torneig, que ja va ser un èxit d’organització i participació en la primera edició”, alhora que ha celebrat que “Anabel Medina estiga al capdavant del mateix, que és un aval de prestigi del torneig, i agraïm la fidelitat dels socis amb què vam comptar l’any passat, com és el cas de BBVA”.

La directora del torneig, Anabel Medina, va destacar en la seua intervenció que “després de la primera edició, moltes jugadores, entrenadors, directors d’altres tornejos i professionals del sector ens van felicitar per l’èxit organitzatiu del BBVA Open Ciutat de València. És una alegria veure que, gràcies a la gran aposta del Club de Tenis València i al suport incondicional del BBVA, este esdeveniment continua creixent. És una gran notícia per al tenis femení a Espanya i treballarem de valent per a continuar millorant en cada edició”.

Medina, a més, va avançar tres de les tenistes que participaran en la segona edició que seran Tita Torró-Flor, Silvia Soler-Espinosa i Paula Badosa. El torneig comptarà amb 32 tenistes en el seu quadro final individual, així com en el de dobles. Prèviament, entre el 16 i el 21 d’octubre, es disputarà en el mateix Club de Tenis València un torneig sub’21 classificatori per al BBVA Open Ciutat de València. La guanyadora tindrà invitació per al quadro final i la finalista per a la ronda prèvia. Entre els aspectes a destacar està la presència de Judy Murray, mare dels germans Murray, que és entrenadora i impulsora de la presència de les xiquetes en el tenis femení.