Notes de premsa

El 21è Festival de Cometes de València omplirà de color el cel de la platja del Cabanyal aquest cap de setmana

 • 

Aquest cap de setmana, el dissabte 11 de maig i el diumenge 12 de maig, se celebra el 21è festival de cometes de 11:30h a 14:00h i de 16:00h a 19:30h a l’esplanada del passeig marítim, al costat de l’escultura d’Antonio Ferrandis.

Durant el cap de setmana, una selecció dels millors pilots nacionals participaran amb els seus cometes. Al voltant de 100 participants provinents d’Alemanya, Xile i l’Argentina competiran per fer la millor exhibició de vol acrobàtic individual, el millor vol acrobàtic en equip i la millor cometa estàtica de construcció pròpia.

València, capital cometera d’Espanya, és una ciutat amb una afició molt arrelada a les cometes i a més dels concursos es podran veure una sèrie d’exhibicions com: show kites, cometes estàtiques i artístiques, vol sincronitzat en equip, cometes acrobàtiques de dos i quatre fils, trens de cometes i vol en equip i missatgers.

A més, els xiquets podran realitzar tallers gratuïts de construcció de cometes. Per a apuntar-se n’hi ha prou amb acostar-se allí mateix i registrar-se. Volar cometes afavoreix la sociabilitat, la motricitat i la coordinació corporal, més de 400 xiquets i xiquetes podran participar a través d’aquests tallers amb monitors especialitzats.

Aquest 21è festival de cometes de València està organitzat pel Milotxes Club, Club de Cometes de la Comunitat Valenciana, la Fundació Esportiva Municipal de València i l’Ajuntament de València. Una excel·lent combinació d’esport i espectacle com a alternativa d’oci per a tots els públics que es podrà veure aquest cap de setmana a la riba de les nostres platges.

Més informació a: www.festivaldecometasdevalencia.es