Notícies

El 16 de setembre arranca el programa La Mar de Dones

 • 

Amb l’objectiu d’impulsar la pràctica de la vela entre les dones la Fundació Esportiva Municipal, en col·laboració amb la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana, presentarà dissabte que ve, dia 16, el seu programa La Mar de Dones.

A través d’este programa podran navegar tots els dimarts de 15:30 a 17:30 h. pel simbòlic preu de 3 euros —el valor de l’activitat és de 15 euros—, en la Marina Reial amb L’Escola Municipal de Vela. Estaran a disposició dos embarcacions de 8 tripulants perquè les dones que ho desitgen aprenguen a navegar. Les inscripcions es poden fer ací: La Mar de Dones.

A més, al llarg del dissabte 16 i del diumenge 17 es commemorarà el 10é Aniversari de la Copa de l’Amèrica i el 10é Aniversari de la Marina de València amb unes jornades de portes obertes en la que totes les famílies que assistisquen podran navegar gratuïtament amb l’Escola Municipal de Vela (majors de 4 anys).

Un pas més per a popularitzar i fer més accessible, si és possible, la pràctica d’esta especialitat esportiva per a qualsevol ciutadà de la Comunitat Valenciana.