Notícies

Obertes les inscripcions per al VIII Trofeu Ciutat de València

 • 

La III Tirada de la Lliga Comunitat Valenciana al aire lliure pertanyent al VIII Trofeu Ciutat de València de tir amb arc tindrà lloc el diumenge 5 de maig en el Poliesportiu de Natzaret a partir de les 9:00 hores.

Les inscripcions per al campionat permaneixeran obertes des del dimarts 9 d’abril fins al diumenge 28 d’abril podent participar tots els arquers i arqueres que es troben en possesió de la Llicencia Federativa en vigor.

El campionat tindrà un aforament màxim de 112 arquers. El cost d’inscripció serà de 20€ per als participants majors de 14 anys i de 15€ per als arquers menors de 14 anys d’edat.

L’obertura del camp per al VIII Trofeu Ciutat de València serà el diumenge a les 8:00 hores i la revisió del material a les 8:30 hores per a que a partir de les 9:00 hores se celebre la competició.

En finalitzar el VIII Trofeu Ciutat de València es procedirà al lliurament de premis i a l’obsequi d’una samarreta commemorativa de l’esdeveniment per a tots el participants amb la degustació d’una paella.