Notícies

A l’estiu… exercita’t a la platja amb les nostres activitats gratuïtes!

 • ,

Si hi ha alguna cosa que caracteritza l’estiu és l’arribada de les sessions de platja, sol i aigua per a fer més suportable l’època més calorosa de l’any. I molt especialment en la nostra ciutat, on hem de sentir-nos afortunats de poder disfrutar diàriament d’este privilegi estival.

Per a aprofitar estos avantatges, que ofereixen la possibilitat de fer esport a l’aire lliure, s’ha buscat potenciar l’exercici i l’activitat física a la vora de la mar i, per això, la Fundació Esportiva Municipal ha organitzat diferents activitats gratuïtes en la platja.

L’oferta esportiva inclou una àmplia varietat de modalitats, entre les que pots triar quina d’elles t’agradaria practicar; ioga, pilates, tai-txi, fitness llatí, GAP o cross training. Totes impartides mitjançant classes guiades per monitors professionals.

Haz deporte con nosotros en la playa,... ¡y gratis!

Fes esport amb nosaltres a la platja, … i gratis!

Per a fer qualsevol de les activitats només has d’acostar-te a la caseta informativa que està ubicada en la Malva-rosa, just on es troba la nostra instal·lació de vòlei platja, enfront de la mítica bocatería.

18 pistes de vòlei platja

Però si eres dels que prefereixen practicar esports en equip, este estiu estàs de sort. La FDM té habilitades 18 pistes de vòlei platja al llarg de tota la platja.

I és que, junt amb les activitats aquàtiques, el vòlei platja és un dels esports estrela de l’estiu. Estem més que acostumats a veure en l’arena a grups de joves, i altres no tan joves, jugant un partit, després d’una intensa jornada de platja.

Així doncs, este estiu ja no tens excusa per a no practicar esport i disfrutar de les vacacions en la ciutat. Consulta els horaris i anima’t a passar un estiu saludable.

Haz clic para ver horarios y actividades que hemos pensado para tí

Fes clic per veure horaris i activitats que hem pensat per a tu